GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

26.10.2018 TARİHLİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Şahinbey Halk Eğitimi Merkezi -- Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 26.10.2018 CUMA  günü saat 10.00 da Şahinbey Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Olağan genel kurul toplantısının gündem maddeleri aşağıdadır.

Toplantının Yeri: Şahinbey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu

Tarihi-Saati : 26.10.2018     10.00

ŞAHİNBEY HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

26.10.2018 TARİHLİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Olağan genel kurul toplantısının gündem maddeleri aşağıdadır.

Toplantının Yeri: Şahinbey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu

Tarihi-Saati : 26.10.2018     10.00

Şbt

İŞ KARŞILIĞI ÜCRET PROJESİ ÖĞRENCİLERİMİZE ANLATILDI

Ara

İL MÜDÜRÜMÜZ ŞAHİNBEY HALK EĞİTİMİ MERKEZİ SPOR KULÜBÜ ÖĞRENCİSİ MUAY THAİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VE KİCK BOKS DÜNYA ALTIN KEMER ŞAMPİYONU OLAN SERDAR YİĞİT EROĞLU VE TEAKWONDO BALKAN ŞAMPİYONU OLANALİCAN ÖZEN´İ MAKAMINDA KABUL EDEREK  BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİLER.

Kas

10-12 Kasım 2017 tarihinde Edirne´de düzenlenen “BALKAN TEKVANDO”Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil eden Şahinbey halk eğitimi Merkezi spor kulübü sporcumuz Alican Özen 65 kg.da BALKAN ŞAMPİYONU olmustur.

Kas

Şahinbey Kaymakamımız Sayın Cemalettin YILMAZ kurumumuzu ziyaret etmiştir.Ziyaretinden dolayı teşekkürederiz.

Şbt

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatlarıyla Bakanlığımızca başlatılan okuma-yazma kampanyası ile ilgili olarak,  Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet alanında okuma-yazma bilmeyen vatandaşımız kalmaması hedeflenmektedir. Şahinbey Eğitim Ordusu olarak İlçemizde, yaşadığımız her alanda, okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızı teşvik amacıyla, lütfen bu kampanyaya gereken ilgiyi gösterip gereken yönlendirmeyi yapmanızı istirham ediyoruz

Kas

Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı olan öğrencilerimizden, 09-10 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi 2017-1 dönemi sınavı için kayıt yaptıramayan ancak üniversiteye yerleşme hakkı olan öğrencilerimiz için, 13-14-15 Kasım 2017 tarihlerinde 2017-1 dönemi kayıt yenileme için sistemimiz ve banka hesapları açılacaktır. Kayıt yenileme işlemi merkez tarafından yapılıp ders atama işlemleri otomatik olarak yapılacaktır. Bu durumda olan öğrencilerimiz kayıt yenileme ücretini yatırdıktan sonra Açık Öğretim Lisesinin 0 312 213 01 75 numaralı faks numarası veya aciklise@meb.gov.tr mail adresine üniversiteye yerleştirme hakkı kazandığına dair belge ve sınava nerede gireceğini İl-ilçe şeklinde belirten dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Adres: Kolejtepe Mahallesi, 9008. Sk. No:5, 27070 Şahinbey/Gaziantep

ÖĞRENCİLERİMİZE ŞAHİNBEY BELEDİYESİ TARAFINDAN KİTAP DAĞITIMI YAPILMIŞTIR.