GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu

Eyüpoğlu Mah. Kastelbaşı Cad. No15 Şahinbey/GAZİANTEP
Vizyon
Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız
Misyon
Misyonumuz: Atatürk devrimlerini, cumhuriyet esaslarını, demokratik yaşayışı benimsetmek, milli kültürü yaymak, okuma yazma öğrenimini düzenlemek, iş ve meslek edinmelerine, işyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olmak, amacıyla; toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik yönden çağdaş toplumlar düzeyine yükselmesini sağlamaktır. Biz; Örgün Eğitim Sistemi dışında kalan, Eğitimlerini tamamlayamamış veya eğitimini desteklemek ihtiyacı hisseden her insana,dünyadaki gelişmelere uygun, ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlayacak, tüketici değil, üretici olmayı öğretecek, yeni yapılanmalarla hizmet vermek için varız.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :